Wysłany: Pon Cze 15, 2020 9:09 Temat postu: dobry i wydajny klImatyzator przenośny
Znacie jakiś dobry i wydajny klImatyzator przenośny? Mam nadzieję, że napiszecie mi kilka słów o Fersk Vind bo w zasadzie już go kupiłam, tylko czekam na wysyłkę To co? W upały polecacie?
Wysłany: Śro Lip 15, 2020 9:54 Temat postu: Re: dobry i wydajny klImatyzator przenośny
Kurcze rzeczywiście kIimatyzator przenośny w czasie upałów przydatna rzecz, bo nie musisz się tak dusić. Tak sobie pomyślałam, że warto poczytać o tych produktach z rankingu https://ranking-oczyszczaczy.pl/poradnik-czystego-powietrza/jak-wybrac-dobry-klimatyzator-przenosny/ , akurat firmą którą się interesujesz jest na pierwszym miejscu. Owszem jest najdroższy ale poczytaj sobie o mocy, o przepływie powietrza, sama zobaczysz, że bardziej sie to opłaca, szczególnie ze względu na moc A+
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Możesz usuwać swoje posty Możesz głosować w ankietach
Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi
zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo
lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną
lub cywilną.